Neem direct contact met ons op

Bel ons!

Nieuwbouw

AnPa Totaalbouw verzorgt alles wat in, aan of bij uw woning gebouwd moet worden; woningen, verdiepingen, kamers, garages, kamer- en keukenuitbouwen, schuren, carports, etc...

Wij kunnen hiervoor de bouw en afwerking verzorgen, dus inclusief stucwerk, tegelwerk, electra, maar oplevering als ruwbouw is ook mogelijk, waarbij u zelf voor de afwerking zorgt. In uw belang gebruiken onze vakmensen de beste materialen.

Smetteloze afwerking is standaard

Ook tijdens de afwerking zetten wij de puntjes op de ‘i’. Afwerking met stucwerk, spachtelputz of tegels gebeurt uitsluitend door ervaren vakmensen. Moet er eerst het een en ander worden gesloopt of gestut dan staan wij ook daar ons mannetje. In alle gevallen krijgt u van ons een degelijk stuk vakwerk waar u jarenlang geen omkijken naar heeft.

Bouwen zonder zorgen

Bouwen met AnPa Totaalbouw verlost u van de nodige zorgen. Met een nauwkeurige planning zorgen wij ervoor dat u tijdens de bouw zo min mogelijk overlast heeft. Tot slot leveren we alles netjes en opgeruimd op. Verder maken wij alle noodzakelijke aanvragen en vergunningen in orde.

Een goede voorbereiding voorkomt problemen

Een gesprek bij u, of bij ons, is een goed begin; hierin kunt u uw wensen vertellen wat voor ons de basis is voor een vrijblijvende offerte. Vaak kunnen wij u in zo’n gesprek nog wat ideeën of suggesties geven om uw bouwplannen aantrekkelijker of voordeliger te maken!

Een aantal van onze projecten

Vragen over uw eigen plannen neem contact met ons op.

Het klopt van idee tot realisatie

Bouwbedrijf in de Sichtse Vecht.