Neem direct contact met ons op

Bel ons!

Nieuwbouw in Maarssen

AnPA Totaal is een bouwbedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van nieuwbouw in de omgeving van Maarssen. Daarnaast blinken wij uit in werkzaamheden als verbouwingen en restauraties. Als aannemer uit Maarssen verzorgen wij alles wat in, aan of bij uw woning gebouwd moet worden. Denk onder andere aan woningen, verdiepingen, kamers, garages, kamer- en keukenuitbouwen, schuren en carports.

Smetteloze afwerking is de standaard voor onze nieuwbouw in de buurt van Maarssen

Wij beschikken over brede expertise op het gebied van nieuwbouw in de buurt van Maarssen. We verzorgen dan ook de bouw of verwerking van een divers aantal bouwtaken, zoals:

  • Stucwerk
  • Tegelwerk
  • Elektra
  • Ruwbouw
Daarnaast leveren wij ook ruwbouw op, waarbij u zelf voor de afwerking zorgt. In uw belang en om de kwaliteit van uw nieuwbouw te garanderen, gebruiken onze vakmensen uit Maarssen de beste materialen.

Nieuwbouw met perfecte afwerking uit Maarssen

Ook tijdens de afwerking van uw nieuwbouwproject zetten wij de puntjes op de ‘i’. De afwerkingen die wij verzorgen, worden uitsluitend uitgevoerd door ervaren vakmensen. Zo weet u zeker dat uw stucwerk of spachtelputz zorgvuldig wordt afgewerkt. Daarnaast verzorgen we de plaatsing van uw tegels tot in de puntjes. Moet er eerst het een en ander worden gesloopt of gestut? Ook dan staan wij als aannemer bij nieuwbouw in de omgeving van Maarssen ons mannetje. Bij ieder project krijgt u van ons een degelijk stuk vakwerk geleverd waarnaar u jarenlang geen omkijken heeft.

Een zorgeloos traject bij nieuwbouw in de omgeving van Maarssen

Bouwen met AnPa Totaal verlost u van de nodige zorgen. Door een nauwkeurige planning zorgen wij ervoor dat u tijdens de bouw zo min mogelijk overlast heeft. Verder leveren we alles netjes en opgeruimd op. Tot slot maken wij alle noodzakelijke aanvragen en vergunningen in orde. Overigens zijn wij buitengewoon bekwaam in het realiseren van aanbouwprojecten.

Voorkom problemen door een goede voorbereiding voor uw nieuwbouw in regio Maarssen

Een gesprek over uw nieuwbouw bij u thuis, of bij ons in Maarssen, is een goed begin. Tijdens dit gesprek kunt u aan ons uw wensen vertellen. De informatie die u ons geeft, vormt de basis van de vrijblijvende offerte die we voor u opstellen. Vaak kunnen wij u tijdens een dergelijk gesprek nog een aantal ideeën geven of suggesties doen. Zo maken wij uw bouwplannen aantrekkelijker of voordeliger! Neem snel contact met ons op om de bouwmogelijkheden te bespreken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0346-786244 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook het contactformulier invullen.

Een aantal van onze projecten

Vragen over uw eigen plannen neem contact met ons op.

Het klopt van idee tot realisatie

Bouwbedrijf in de Sichtse Vecht.