Neem direct contact met ons op

Bel ons!

Het bouwbedrijf in de Stichtse Vecht


AnPa blijft bouwen gaat over vooruitgang, visie en altijd klaar staan. Maar daarnaast blijft Anpa bouwen aan expertise, kennis en specialisme, gewoon omdat wij houden van ons vak. 
Vakidioten die u doen verstelt staan.

Door onze omvang, onze goed uitgeruste werkplaats en vakkundige medewerkers zijn wij in staat zowel kleine als grotere opdrachten snel, netjes en redelijk geprijsd voor u uit te voeren. Voor het beste resultaat denken wij graag met u mee;

AnPa Totaal heeft veel mogelijkheden in huis

Door onze veelzijdigheid hoeft u niet naar meerdere specialisten te zoeken. Alles is in één hand, dat is wel zo praktisch en wel zo snel. Op onze website vindt u een goed overzicht van onze mogelijkheden. Staat uw opdracht, klus, reparatie of renovatie er niet bij, bel ons dan gerust. U heeft een goede kans dat wij u van dienst kunnen zijn. Weet u wat u wilt bel of mail ons dan voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Uw plannen:

Heeft u plannen voor nieuwbouw, een verbouwing of restauratie? Bel of mail ons dan voor een afspraak of een offerte. Telefoon 0346-786244 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (of gebruik het formulier voor de offerte-aanvraag).

Nieuwbouw

AnPa Totaalbouw verzorgt alles wat in, aan of bij uw woning of bedrijfspand gebouwd moet worden.

Verbouwen

Onze medewerkers hebben al in honderden woningen en bedrijfspanden verbouwingen gerealiseerd.

Restauratie

Door onze ruime ervaring in renoveren zijn wij de juiste partner om uw renovatieplannen uit te voeren.

Het klopt van idee tot realisatie

Bouwbedrijf in de Sichtse Vecht.