Neem direct contact met ons op

Bel ons!

Verbouwen in de omgeving van Maarssen

Als u gaat verbouwen in de buurt van Maarssen wilt u iets aan uw woning verbeteren. Wellicht is uw huis verouderd of beschadigd. De vriendelijke en vakkundige medewerkers van AnPa Totaal hebben al in honderden woningen en bedrijfspanden verbouwingen gerealiseerd in de buurt van Maarssen.

Verbouwen in de omgeving van Maarssen is maatwerk

Elk van onze klanten heeft zo zijn of haar specifieke wensen. Soms is dat een badkamer vernieuwen, of van twee kamers één maken. Een raam vervangen door een schuifpui. Een garage ombouwen tot slaapkamer of werkkamer. Uw schuur twee meter groter maken. Zo is elke opdracht verschillend, maar er zijn een paar zaken voor iedereen belangrijk. Dat zijn kennis, toewijding en vakmanschap.

Grootschalige bouwprojecten

Ons werkterrein bij verbouwingen in regio Maarssen beperkt zich niet tot woningen. AnPa Totaal is ook een betrouwbare partner voor de realisering van nieuwbouw bij bedrijfspanden, winkels en kantoren. Als u de hulp inschakelt van onze aannemerspraktijk, haalt u een in Maarssen vertrouwde verbouwspecialist in huis om uw project te managen. Daarnaast staan ook onze nieuwbouwprojecten in Maarssen en onze aanbouwwerkzaamheden garant voor kwaliteit.

Als wij voor u verbouwen in regio Maarssen is het resultaat perfect

Wij zorgen dat het nodige werk goed en netjes gebeurt, binnen de afgesproken tijd en voor de afgesproken prijs. Op al deze punten zit u bij AnPa Totaal goed. Jarenlange ervaring met verbouwen in de omgeving van Maarssen zorgt namelijk voor een perfect resultaat.

Neem contact met ons op voor uw verbouwproject

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw verbouwproject. Daarnaast geven we u ook graag meer informatie over de huisrenovaties of de restauratietaken die we uitvoeren. Benader ons door het contactformulier in te vullen. Ook kunt u bellen naar 0346-786244 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een aantal van onze projecten

Vragen over uw eigen plannen neem contact met ons op.

Het klopt van idee tot realisatie

Bouwbedrijf in de Sichtse Vecht.