Neem direct contact met ons op

Bel ons!

Restauratie

Bij restauratie worden delen van een pand, of het gehele pand vernieuwd. Dat kan een woning zijn of een bedrijfspand. Met restauratie worden slechte delen vervangen of verbeterd waarna een pand weer aan de eisen van deze tijd voldoet.

Soorten restauraties

In grote lijnen zijn er twee typen restauratie. Restauratie van monumentale panden, die weer in oude glorie worden hersteld, en waarbij tevens aan de hedendaagse veiligheidseisen en levensstandaard wordt voldaan. Historische grachtenpanden en boerderijen blijven op deze manier prettig bewoonbaar en gespaard voor de toekomst.

Uw woning weer bij de tijd!

Maar ook een woning van recenter datum kan gerenoveerd worden; bijvoorbeeld een woning uit de vijftiger of zestiger jaren kan met een renovatie een aantrekkelijke facelift krijgen waardoor de uitstraling en het wooncomfort sterk verbeteren –en de woning in waarde stijgt!

Samen komen we er wel uit

In alle gevallen is een goede voorbereiding en begeleiding belangrijk. AnPa Totaal renoveert niet alleen, wij nemen u ook veel zorgen en papierwerk uit handen door namens u alle noodzakelijke vergunningen aan te vragen. Ook stellen wij een strak schema op zodat de periode waarin u ‘in de rommel’ zit beperkt is.

Een aantal van onze projecten

Vragen over uw eigen plannen neem contact met ons op.

Het klopt van idee tot realisatie

Bouwbedrijf in de Sichtse Vecht.