Neem direct contact met ons op

Bel ons!

Restauratie in regio Maarssen

Bij restauratie worden delen van een pand in Maarssen, of het gehele pand vernieuwd. Dat kan een woning zijn of een bedrijfspand. Tijdens een restauratie worden door ons in de omgeving van Maarssen slechte delen vervangen of verbeterd, waarna een pand weer aan de meest recente eisen voldoet.

Wij hebben de vaardigheden voor iedere restauratie in Maarssen en omgeving

Wij zijn bij ieder type restauratie een bekwame optie als aannemer uit Maarssen. Wij voeren dan ook verschillende soorten restauraties uit. Onze vakmensen verzorgt bijvoorbeeld de restauratie van monumentale panden, die in de buurt van Maarssen in hun oude glorie worden hersteld. Tevens zorgen wij er bij een restauratie voor dat aan de hedendaagse veiligheidseisen en levensstandaard wordt voldaan. Historische grachtenpanden en boerderijen blijven op deze manier prettig bewoonbaar en bestendig voor de toekomst.

Uw woning weer bij de tijd!

Ook recent gebouwde woningen worden door ons gerenoveerd. Een woning uit de jaren vijftig of zestig laten wij door middel van een renovatie een aantrekkelijke facelift ondergaan. De uitstraling en het wooncomfort van het pand stijgt als gevolg van een goed uitgevoerde renovatie door onze vakmensen uit Maarssen. Als gevolg stijgt de waarde van de woning. Vanwege onze diverse bouwwerkzaamheden en ervaring voeren wij ieder project perfect uit. Hiervan zijn onze totaalbouw en onze verbouwingen uitstekende voorbeelden.

Bespreek samen uw restauratie in de buurt van Maarssen; samen komen we er wel uit

In alle gevallen van restauratie in de omgeving van Maarssen is een goede voorbereiding en begeleiding belangrijk. AnPa Totaal renoveert niet alleen, maar wij nemen u ook veel zorgen en papierwerk uit handen. Dit doen we door namens u alle noodzakelijke vergunningen aan te vragen. Ook stellen wij een strak schema op, zodat de periode waarin u ‘in de rommel’ zit beperkt is. Aan de andere kant van het bouwspectrum verzorgen wij in de regio Maarssen nieuwbouw. Ook zijn wij specialist op het gebied van aanbouwprojecten.

Neem snel contact met ons op voor uw restauratie

Als u ons benadert, staan wij direct voor u klaar om u meer over ons te vertellen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0346786244 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij staan direct voor u klaar om uw restauratieklus op te pakken.

Een aantal van onze projecten

Vragen over uw eigen plannen neem contact met ons op.

Het klopt van idee tot realisatie

Bouwbedrijf in de Sichtse Vecht.