Neem direct contact met ons op

Bel ons!

  • Vergunningsaanvragen
  • Projecten op maat
  • Totaalbouwconcept

Aanbouwspecialist uit de buurt van Maarssen

Nieuwbouw woning

Het uitbreiden van uw huis of pand vraagt om de werkzaamheden van dé aanbouwspecialist uit Maarssen. Er is veel kennis nodig een aanbouw goed uit te voeren. Zo moet de aanbouw perfect aansluiten op het bestaande deel van uw huis of pand. Het is dan ook noodzakelijk dat er met precisie wordt gewerkt. Een kundige aanbouwspecialist weet hoe hij of zij één geheel moet maken van het nieuwe en oude deel van uw pand. Ook zorgt een dergelijke vakman dat alle afwerkingen voor u tot in de puntjes zijn uitgevoerd.

Profiteer van het werk van een aanbouwspecialist uit Maarssen

Maak gebruik van de expertise van onze bouwspecialisten. Wij gaan hard voor u aan het werk om een nieuw stukje thuis toe te voegen aan uw huis. Onze aanbouwspecialisten passen voor u de kennis toe die zij hebben opgedaan tijdens diverse bouwprojecten in en rondom Maarssen. U kunt erop rekenen dat zij precies weten hoe ze alle nieuwbouwtaken moeten uitvoeren, zoals:

  • Het stucwerk
  • Het aanbrengen van tegelwerk
  • Het installeren van elektra
De aanbouwspecialisten van AnPa Totaal uit Maarssen lossen ieder moeilijk aanbouwvraagstuk eenvoudig voor u op.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Bespreek met ons de mogelijkheden voor uw aanbouwproject

Neem vandaag nog contact met ons op! Onze nieuwbouwspecialisten uit Maarssen staan voor u klaar om uw project aan te pakken. Overigens beschikken wij over de competenties om mooie nieuwbouw voor u te realiseren. Ook oudere panden nemen wij graag onderhanden voor een restauratie. U bereikt ons door te bellen naar 0346-786244 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast kunt u het contactformulier invullen.

Een aantal van onze projecten

Vragen over uw eigen plannen neem contact met ons op.

Het klopt van idee tot realisatie

Bouwbedrijf in de Sichtse Vecht.