Neem direct contact met ons op

Bel ons!

  • Vergunningsaanvragen
  • Projecten op maat
  • Totaalbouwconcept

Totaalbouw in de buurt van Maarssen

Nieuwbouw woning

AnPa Totaal is een aannemer die in staat is totaalbouw op te leveren aan opdrachtgevers in de buurt van Maarssen. Het concept van totaalbouw houdt in dat onze vakmensen uit Maarssen over de vaardigheden beschikken om uw bouwproject van begin tot eind te verzorgen. In de bouwwereld komen namelijk diverse disciplines samen om projecten op te kunnen leveren. Bij AnPa Totaal beschikken we over expertise van al deze bouwdisciplines. Op deze manier kunnen wij ook uw bouwproject verzorgen vanaf het eerste plan tot laatste werkzaamheden.

Profiteer van onze totaalbouw voor uw pand bij Maarssen

Als specialist op het gebied van totaalbouw kunnen uw gehele bouwproject in regio Maarssen vanaf het begin tot het einde uitvoeren en opleveren. In het begin van het totaalbouwtraject helpen we u bijvoorbeeld met advies voor uw plannen en tekeningen. Ook regelen wij in de beginfase de benodigde vergunningen. Daarnaast begeleiden wij u indien gewenst bij de materiaalkeuzes. Het resultaat is altijd een zorgvuldig uitgevoerd bouwproject dat wij netjes op tijd opleveren. Tijdens onze werkzaamheden zijn wij in staat meerdere disciplines toe te passen. Zo weten onze bouwspecialisten uit Maarssen alles over bijvoorbeeld het aanbrengen van tegelwerk en het instaleren van elektra. Onze expertise op het gebied van totaalbouw komt perfect van pas bij nieuwbouw en bij aanbouw.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw bouwproject

Als expert op het gebied van totaalbouw in de omgeving van Maarssen, kunnen wij ieder bouwproject perfect opleveren. Onze vakmensen beheersen verschillende bouwdisciplines, waardoor zelfs restauratieprojecten door ons worden uitgevoerd. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over onze werkzaamheden. Bel naar 0346-786244 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u het contactformulier invullen.

Een aantal van onze projecten

Vragen over uw eigen plannen neem contact met ons op.

Het klopt van idee tot realisatie

Bouwbedrijf in de Sichtse Vecht.